Tusen takk for din henvendelse

Beskjeden din er sendt, vi skal gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

Kontakt

Din forespørsel blir videresendt til

Forespørsel

Felt merket med * må fylles inn

Events

Whitefish ShowHow 2018

Er du klar for smartere prosessering?

Dette er en unik mulighet for hvitfiskforedlere fra hele verden til å oppleve hvordan fremskrittene innenfor prosessteknologien kan bedre lønnsomheten deres betydelig.

Registrer deg nå

Bli med å se demoer av hvordan prosessutstyr og -programvare kan hjelpe fiskeprodusenter med og optimalisere råstoffet, redusere produksjonstiden og øke både automatiseringen og matsikkerheten.

Med innføringen av Industry 4.0 ser vi økt grad av automatisering innenfor prosessering av fisk, og dette eventet viser tydelig hvordan automatisering, robotisering og datastyring kan forberede produsenter på den kommende høyteknologiske prosessvirkeligheten.

I tillegg til live demoer, får du også mulighet til å bli med inn i moderne prosessanlegg med VR-briller, noe som gir deg en unik innsikt i moderne foredlingsnyvinninger og -teknologi.

Å være tilkoblet/online med prosessutstyret samt ha fortløpende datainnsamling blir stadig viktigere i dagens fiskeforedlingsanlegg og og vår Innova programvare støtter dette. Innsamling av data blir stadig mer verdifullt i dagens hi-tech prosesseringsmiljø. Muligheten til å spore og analysere data er avgjørende for konkurranseevnen.


NETTVERKSBYGGING

På Whitefish ShowHow får du også anledning til å lytte til gjesteforelesere samt møte spesialister fra Marel og bransjekolleger fra hele verden. I Marels moderne demo- og treningssenter får du mulighet til å møte bransjefolk og dele erfaringer.

Mer informasjon om demoer og gjesteforelesere blir annonsert når arrangementet nærmer seg.
 

MER INFORMASJON

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte oss på: whitefish@marel.com.

Du kan også følge oss på Twitter og LinkedIn for hyppige oppdateringer. #WFSH

Meld deg på for oppdateringer
 

26 sept. 2018
Progress Point, København, Danmark

marel.com/wfsh