Tusen takk for din henvendelse

Beskjeden din er sendt, vi skal gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

Kontakt

Din forespørsel blir videresendt til

Forespørsel

Felt merket med * må fylles inn

Aktuelt

Selger – prosessutstyr til hvitfisk

24 September 2018

Vi ser nå etter en selger for å ytterligere styrke vårt team innen salg av prosessutstyr til hvitfisk i region Nord-Norge.

I den forbindelse vil du få ansvar for salg og kundeoppfølging spesielt i fokusområdene rundt Lofoten/Vesterålen, samt Troms og Finnmark. Hos oss får du muligheten til å bli en del av et suksessfullt team med god produktkompetanse, og lang erfaring i å planlegge og forstå kundens produksjon.

Marel leverer alt fra enkeltstående vekter og pakkesystemer til komplette og integrerte produksjonslinjer. Vi er totalleverandør av bearbeidingsutstyr og linjeløsninger til norsk fiskeindustri. På kundelisten er vi ydmyke og stolte av å kunne vise til alt fra store til små sjømatselskaper som leverer verdenskjente kvalitetsprodukter.


Ansvarsområde

Oppsøkende salgsaktiviteter mot nye og eksisterende kunder, herunder kartlegging av markedssituasjon, utstrakt møtevirksomhet, delta på messer og bygge langvarige kunderelasjoner i bransjen.

Sørge for at kundene har nødvendig informasjon, kunnskap og kompetanse knyttet til mulighetene som ligger i våre løsninger og produkter.

Være en pålitelig partner og rådgiver for våre kunder i diskusjoner på både operativt og strategisk nivå. Samarbeid på tvers med andre avdelinger internt i konsernet, både nasjonalt og internasjonalt.

For denne rollen er det viktig at du har god kjennskap til fiske- og næringsmiddelindustrien i Nord-Norge. Om du i tillegg har relevant erfaring fra salg så er det et stort pluss. Vi forutsetter at du har god produksjonsforståelse og at du raskt evner å sette deg inn i våre produkter og tjenester.

Med ansvar for salg- og kundeaktiviteter i Nord-Norge må du påberegne en del reiseaktivitet i løpet av året. Stillingen rapporterer til Regional Sales Manager.

Kontaktperson for stillingen er Anders Sæther (mobil 413 72 388). Søknaden sendes til: anders@raadgiverhuset.no. Søknadsfrist: snarest.