Tusen takk for din henvendelse

Beskjeden din er sendt, vi skal gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

Kontakt

Din forespørsel blir videresendt til

Forespørsel

Felt merket med * må fylles inn

Bearbeiding av fisk

MS 2730 nå med buktrimming

12 Februar 2015

Marel`s filetmaskin MS 2730 har kommet i ny versjon. Maskinens siste nyutvikling og funksjon er buktrimming. Filetmaskinen tilbys nå med både buktrimming, ryggtrimming og Innova tilkobling!

MS 2730 er en av markedets mest avanserte maskiner for laksefiletering. Filetmaskinen har meget høy kapasiet og sørger for flott filetkvalitet og forbedret utbytte. Maskinen gir deg optimal laksefiletering med buktrimming – og ryggtrimming funksjonene!
 

Fordeler

  • Rygg- og buktrimming funksjon – reduserer behovet for trimming
  • Innova programvare - gir løpende kontroll med produksjonen
  • Fileterer opp til 25 fisk pr minutt
  • Automatisk justering for fisk fra 2-8 kg
  • Hygienisk design, enkel å rengjøre
  • Plassbesparende

MS 2730 er enkel å betjene via et touch screen panel og med programmer som er tilpasset de forskjellige fiskestørrelsene. Optimalisering av ulike produksjoner og kvaliteter gjøres enkelt ved å lagre produksjonsdata. Den enkle og sikre betjeningen bidrar til høy driftssikkerhet, maksimal oppetid og optimal laksefiletering.
 

Videoer

Marel tilbyr komplette løsninger på filetlinjer med både manuell og automatisk buktrimming. Se videoer av laksefiletering nedenfor.

Manuell trimming

Automtisk buktrimming og ryggtrimming

For mer informasjon om utstyr til laksefiletering ta gjerne kontakt med en av våre selgere på 64 83 80 00, send mail til info.no@marel.com eller se her.