Tusen takk for din henvendelse

Beskjeden din er sendt, vi skal gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

Kontakt

Din forespørsel blir videresendt til

Forespørsel

Felt merket med * må fylles inn

Events

Møt oss på Seafood Processing Global

Smartere prosessering med Marel

Møt våre eksperter på Seafood Processing Global i Brussel og utforsk banebrytende fremskritt i Marel sin prosessseringsteknologi og ikke minst vårt standradutstyr som er grunnlaget for kvalitetsforedling.

I Brussel i år viser vi dere hvordan våre produkter bruker teknologi for å øke automatiseringen samtidig som det sikrer optimalt utbytte, ytelse og produktkvalitet .Dette blir løsningen for bedrifter som skal kompensere for manglende arbeidskraft og den økende etterspørselen fra forbrukerne om produktmangfold og økt kvalitet.

Dette er noen av live demoene vi kjører på Seafood Processing Global, stand 4-6223 & 4-6227:

  • Skanning av laksefilet- kvaliteten med våre nye Quality Scanner MS 2920. Ved å registrere volum, farge, melanin flekker, blodansamlinger, trimmefeil, feil ved skinning og brunt fiskekjøtt, kan du sortere filetene på linjen og bedre kontrollen med hensyn til størrelse og kvalitet på hver filet.
  • Automatisk beinfjerning med FleXicut, inkludert oppdatert distribusjonssystem. Ved å registrere volum, farge, melanin flekker, blodflekker, trimmefeil, feil med skinning og brunt kjøtt, kan du sortere fileter på linjen og bedre kontrollere kvaliteten og størrelsen på hver filèt. FleXicut øker produktiviteten, forbedrer produkthåndteringen og avkastningen, og de nye funksjonene automatiserer denne prosessen ytterligere.
  • De nye og unike kuttprinsippene til vår automatiske hodekapper til laks, MS 2720, som ble klar for salg 1. januar 2018, sørger for fremragende resultater med hensyn til kapasitet, stabilt utbytte og kvalitet.
  • Du får se en rekke Innova programvareløsningsmoduler for styring og overvåking av produksjon. De er designet for å gi deg full produksjonskontroll med sporbarhet.
     

Live demoer

Marel utvikler smarte systemer og løsninger for næringsmiddel produksjon å prosessere mat rimelig og bærekraftig. Bli med oss til Brussel for å finne ut hvordan vi kan tilføre deg og dine kunder bedre kvalitet og inntjening.

Seafood Processing Global er verdens største sjømatmesse. For gratis inngang, bruk VIP Priority koden 206053 på www.seafoodexpo.com/global.
 

INFORMASJON

Start: 24. April 2018

Slutt: 26. April 2018

Web: www.seafoodexpo.com/global

Sted: Brussel, Belgia

Stand: 4-6223 & 4-6227

Følg oss på Twitter og LinkedIn. #SEG18