Tusen takk for din henvendelse

Beskjeden din er sendt, vi skal gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

Kontakt

Din forespørsel blir videresendt til

Forespørsel

Felt merket med * må fylles inn

Produkter

Kvalitets skinning av laks

24 August 2017

Med nakken først inn

Den nye serien skinnemaskiner for laks optimaliserer flowen på linjen. Maskinen skiller seg ut fordi man kan mate laksefiletene inn i maskinen med nakken først, uten å gå på kompromis med kvaliteten eller kapasiteten.

I dag ligger laksefiletene med hode-enden først på de fleste produksjonlinje gjennom alle prosesser frem til skinningen, der man er nødt til å snu filetene og mate de med hale-enden inn i skinningmaskinen. Dette er ikke lenger nødvendig! Med Marel`s nye skinnemaskin er det ikke lenger nødvendig å snu filetene før skinning. På denne måten får man bedre flow på linjen og mindre manuel håndtering. Dette reduserer både risikoen for å skade filetene samt den bakteriologiske påvirkningen.

Skinnemaskinen MS 1710 kan brukes til tradisjonell skinning, ”silver” skinning eller dypskinning med optimalt utbytte. Maskinens unike konstruksjon gjør det mulig å kjøre de 2 linjene uavhengig av hverandre, og antall fileter med gaping/spalting kan minimeres når filetene ikke skal løftes eller vendes.

Skinnemaskinen for laks kan fås både som en enkeltbanet model MS 1355 og i en dobbeltbanet udgave MS 1710.

De to in-line skinnerne er enkle og sikre å betjene, og sikrer økt utbytte og stor kapasitet.


Mer informasjon om MS 1355 - enkeltbane lakseskinner

Mer informasjon om MS 1710 - dobbeltbane lakseskinner

Mer informasjon om Marel’s skinning utstyr