Tusen takk for din henvendelse

Beskjeden din er sendt, vi skal gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

Kontakt

Din forespørsel blir videresendt til

Forespørsel

Felt merket med * må fylles inn

Produkter

Kontroll fra pakke til palle

16 Februar 2015

Marel tilbyr manuelle, semi-automatiske og helautomatiske systemer og programvareløsninger for pakking, etikettering og palletering. Med våre løsninger kan næringsmiddelprodusenter optimalisere og kontrollere denne prosessen. Vi har pakkestystemene for dine behov.
 

Automatisk distribuering av bakker til innpakking og etikettering

Det nye TrayTrack systemet tar bakker med produkter og distribuerer dem optimalt over flere forseglings-/innpaknings- og etiketteringslinjer. Dette sikrer en jevn fordeling av pakker og optimerer bruken av end-of-line utstyret.
 

MCheck 2

Marels sjekkeveier, MCheck 2, kombinerer pressisjon med fleksibilitet og kapasitet. Med den nye Innova Checkweigher programvaremodulen får produsenter kontroll på pakkeprosessen gjennom realtid rapporter og dashboards.
 

Marel End-Of-Line Packing Robot

Denne Packing Roboten pakker automatisk pakker og bakker ned i kasser. Roboten tar mindre plass enn tradisjonelle pakkesystemer og er ideel for produksjoner med plassbegrensninger.

Roboten supporterer en rekke forskjellige kasseformater, som det er raskt og enkelt å skifte, og øker dermed fleksibiliteten til produsentene.

Innova LabelingInnova Labeling programvare

Innova Labeling er et raskt og brukervennlig etiketteringssystem. Det automatiserer etiketteringsprosessen og gir full kontroll fra mottak til sending. Systemet kan lage etiketter som passer dine kunder og din produksjon.

Vår Innova programvare vil også vise løsninger for ordre management, planlegging, lagerstyring, forsendelse og kvalitetskontroll på enkeltstående maskiner, pakkelinjer for automatisk veiing, prismerkning, kasseveiing og pakking og etikettering av kasser.