Tusen takk for din henvendelse

Beskjeden din er sendt, vi skal gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

Kontakt

Din forespørsel blir videresendt til

Forespørsel

Felt merket med * må fylles inn

Events

Innova om bord - optimaliseringskurs

29. november i Ålesund på Qaulity Waterfront hotell

Utnytter du Innova-installasjonen din optimalt?
Vi vil gjerne vise deg hvordan du kan få mest mulig ut av eksisterende data.

Innova brukerkurs

Marel ønsker å gjenta suksessen med våre Innova brukerkurs – denne gangen for om bord løsningene våre. Vi ønsker velkommen til Quality Hotell Waterfront 29. november i Ålesund og en dag der optimalisering av Innova om bord er hovedfokuset.

Stikkord for kurset er effektivisering og optimalisering. Her vil vi blant annet ha fokus på Innova grading og batching om bord, samt etikettdesign. Videre vil vi se på ulike rapporter som finnes, både standard- og skreddersydde rapporter. Sammen ser vi på rapporter som dekker deres behov og hva som passer best for deres løsning/produksjon!

Eksempel på potensielle forbedringer: Rapporter for å se fangst og lager, innrapportering til rederi og mottak, dashboards i styrhuset, utføre etikettdesign om bord og kvalitetskontroll. 

Videre vil vi se på løsninger for applikering, pakking/palletering, Dashboard (styrhus) og QC (quality controll).
 

INFORMASJON OG PÅMELDING

Prisen på kurset er kr 1200,- som også dekker kaffe og lunch kursdagen.  Det er begrenset antall plasser, så her gjelder første mann til mølla prinsippet.

For spørsmål eller mer informasjon ta kontakt med Ingvar Solem på 9340 9722. Mer informasjon og påmelding her. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding!

Se vedlagte program, men merk at det kan komme endringer. Mer informasjon og endelig agenda vil bli sendt pr mail til deltakerne 1-2 uker før kurset.

REGISTRER DEG NÅ
 

Qaulity Waterfront hotell
Telefon: +47 70 11 19 00
Faks: +47 70 11 19 10
E-post: q.waterfront@choice.no