Tusen takk for din henvendelse

Beskjeden din er sendt, vi skal gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

Kontakt

Din forespørsel blir videresendt til

Forespørsel

Felt merket med * må fylles inn

Events

Innova brukerkurs

16.-17. oktober i Tromsø på the edge hotel

Velkommen til Innova brukerkurs. Kurset er tilrettelagt med tanke på nye brukere, brukere med noe erfaring og andre som ønsker en innføring i bruk av Innova til daglige gjøremål som å vise rapporter, overvåkningsbilder, ordrebehandling og etikett design.

Vi vil også se på hvordan rapporter og dashboard kan tilpasses, samt generelle muligheter i Innova. Kurset vil finne sted på The Edge i Tromsø den 16.-17. oktober, dagene før Torskefiskkonferansen.

Innova brukerkurs


Informasjon og påmelding

Prisen på kurset er kr 2995,-. Dette dekker også lunsj og middag dag en samt lunsj dag to. Det er begrenset antall plasser, så her gjelder første mann til mølla prinsippet.

For spørsmål eller mer informasjon ta kontakt med Stein Erik Jøllanger på 9132 3313. Mer informasjon og påmelding her. Vi gjør oppmerksom på at det er bindende påmelding.

Se vedlagte program, men merk at det kan komme endringer. Mer informasjon og endelig agenda vil bli sendt pr mail til deltakerne 1-2 uker før brukerkurset.

Registrer deg nå


Hotell

Overnatting ordner den enkelte selv. Vi har fått en spesialpris hos Clarion Hotel The Edge som gjelder til 24. september. For de som ønsker å benytte denne kan reservasjonsnr #1129GRO20855 oppgis ved bestilling eller kode PM 20855. Her er tlfnr og adressen til hotellet:

Clarion Hotel The Edge
Kaigata 6
9008 Tromsø , Norge
Telefon: +47 77 66 84 00
E-post: cl.theedge@choice.no