Tusen takk for din henvendelse

Beskjeden din er sendt, vi skal gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

Kontakt

Din forespørsel blir videresendt til

Forespørsel

Felt merket med * må fylles inn

Events

Gjør deg klar for Marel’s tredje Whitefish ShowHow

Torsdag 28. september 2017 avholder Marel sitt tredje Whitefish ShowHow i København. Dette unike arrangementet henvender seg til prosessoperatører av vill- og oppdrettet hvitfisk, fra hele verden.

Whitefish ShowHow gir prosessoperatører muligheten til å oppleve Marel’s industriledende løsninger som kan hjelpe våre kunder med å lokalisere kristiske faktorer som påvirker utnyttelsen av råvaren, bearbeidingstid, lønnskostnader og sporing.
 

DEMOER PÅ VÅRE SISTE FREMSKRITT

Heldagsropgrammets fokus er det siste innenfor prosessteknologi og demoer på dette utstyret som hjelper deg gjennom hele verdikjeden, fra mottak av råvarene til utsendelse av sluttproduktet.

Et av høydepunktene i denne dagen blir demoer på FleXicut - pinbone- og porsjoneringssystem, og dens nye funksjoner. Med de siste funksjonene på plass betyr det at hele linjen nå er så og si helautomatisert. Denne automatiseringen sørger for kontinuerlig flyt på linjen og reduserer prosesstiden og produkthåndteringen, samt temperaturevariasjoner for å opprettholde best mulig produktkvalitet.
 

ET GLOBALT FORUM OG MØTESTED

Parallelt med Whitefish ShowHow demoene avholder Marel en rekke seminarer og forelesninger. Her vil gjesteforelesere og Marel sine produktspesialister se på noen av de viktigste utfordringene industrien møter i dag.

Arrangementet holdes i Progress Point, Marel’s topp moderne demo- og opplæringssenter. Her kan man treffe Marel sine produktspesialister samt aktører fra industrien globalt.

For mer informasjon se: marel.com/whitefishshowhow

Se høydepunkter fra Whitefish ShowHow 2016 her