Tusen takk for din henvendelse

Beskjeden din er sendt, vi skal gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

Kontakt

Din forespørsel blir videresendt til

Forespørsel

Felt merket med * må fylles inn

Produkter

Bearbeidingsutstyr til kjøttindustrien

9 Mars 2017

Marel kan tilby en rekke helautomatiske linjeløsninger og utstyr til videreforelding av kylling- og kjøttprodukter, samt blandekverner og miksere.

Marel sin produktportefølje forbedres og utvides kontinuerlig. Vi hjelper deg svært gjerne med å finne maksiner og linjeløsninger som passer til ditt behov. Nedenfor ser du et lite utvalg av våre linjeløsninger som vi kan tilby til kjøtt- og kyllingindustrien.
 

HAMBURGERLINJER

Fra frosne kjøttblokker til ferdige hamburgere. Hele produksjonsprosessen blir nøye overvåket og sikrer dermed topp kvalitet på sluttproduktet. Preparations kverner, mixere og Fat Analyser sørger for at hamburgerne får den rette miksen av kjøtt, fettinnhold og ingredienser.
 

KJØTTDEIGLINJER

Helautomatisering medfører minimal produkthåndtering. Styringssystemene til våre helautomatiske produksjonslinjer for kjøttdeig sørger for riktig oppskrift, full sporbarhet gjennom hele prosessen, suveren kvalitet og ensartede sluttprodukter.
 

SALAMI OG PEPPERONILINJER

Ensartet sluttprodukt er det viktigste i salami og pepperoni produksjon. Her blir produktene automatisk transportert mellom de ulike maskinene. Sanntid målinger sparer tid og arbeidskraft og sørger samtidig for optimal hygiene i produksjonen. Vårt utmerkede produktsortiment og logistikk løsninger sikrer stabil produksjonsflyt. 
 

KJØTTBOLLELINJER

Matsikkerhet og full sporbarhet er viktige parametere for kjøttbolle produsenter. Våre komplette produksjonslinjer for kjøttboller gir deg optimal kontroll over sluttproduktet, samt full sporbarhet gjennom hele prosessen. Våre mixere og integrerte fet analyser sikrer at kjøttdeigen blir ensartet og har korrekt fettinnhold. Riktig fettinnhold sikrer både form og optimal steketid for kjøttbollene.
 

PØLSEPRODUKSJONLINJER

Nøkkelfaktorer for pølsemakere er suveren kvalitet og ensartet tekstur. Marel har utviklet en av de mest helautomatiserte linjene til pølseproduksjon opp gjennom årene. Allerede på tegnebrettet tok vi hensyn til viktige faktorer som minimal arbeidskraft, effektivitet og fleksibilitet.
 

NUGGETSLINJER

For å kunne lage perfekte nuggets er det svært viktig at kjøttet har riktig struktur og tempratur. Vi kan tilby optimale linjer med sanntid overvåking av råvareblanding og på denne måten opprettholde at alle produktene blir ensartet og har perfekt tekstur.

Har du spørsmål eller ønsker tilbud, hjelper Mats deg svært gjerne! Mats Långdahl
 Mobil: +46 738 033 489
 Mail: mats.langdahl@marel.com